Waarom moeilijk als het makkelijk(er) ook gaat? (Efficiency is my middle name)

waarom-moeilijk-als-het-makkelijker-ook-gaat

Het einde van het eerste kwartaal van 2017 heeft zich al aangediend … de tijd vliegt snel, gebruik hem wel! Nee, je hoeft niet (opnieuw) een cursus Time Management te volgen, gewoon efficiënter jouw tijd/planning/taken aanpakken.

Voor mij is de kwartaalafsluiting vlekkeloos verlopen. Ik gebruik nu al één jaar Teamleader en ben SUPER tevreden en ik hoef niet langer te copy-pasten in Word en/of Excel voor mijn facturatie en tijdsbesteding.

Tegenwoordig ga ik zonder stress naar een netwerkevenement want Teamleader heeft nu een handige LinkedIn-plug-in zodat nieuwe contacten EN hun bedrijf met één muisklik terechtkomen in mijn CRM (die natuurlijk gekoppeld is aan mijn Mailchimp-account).

Teamleader had trouwens al een handige “button” om via je tablet of smartphone businesskaartjes te fotograferen en zo onmiddellijk toe te voegen aan je CRM. Hoe cool is dat, niet meer alles manueel te hoeven ingeven na een groot evenement met veel nieuwe contacten/leads/prospecten (die je meteen ook tags kan toebedelen).

Via de facturatie-module, die automatisch gekoppeld is aan mijn planning (waarin ik calls, afspraken en taken aanduid) worden tegenwoordig mijn facturen in een mum van tijd gemaakt EN verstuurd. Zelfs de (laattijdige) betalingen kan je automatisch opvolgen.

Nu, op het einde van kwartaal 1, moet ik enkel mijn verzonden facturen opslaan als pdf en in een zip-file doorsturen naar de boekhouder. Zo is die ook tevreden.

Hoezo? Pffff, kwartaaleinde???

Ik ben al volop aan kwartaal 2 bezig en kijk vooral uit naar de nieuwe features van Teamleader die nog op me zullen losgelaten worden.

Zelf even proberen? Start de gratis demo op en probeer 14 dagen alles uit via onderstaande link:

https://partner.teamleader.be/nl/andless

Waarom moeilijk als het makkelijk(er) ook gaat?

Een kleine investering, because YOU are “so worth it” (en ga tijd besteden aan wat ECHT telt)!

Groetjes,

Annelies

Reageren is niet mogelijk